Apturēta vilcienu kustība Tukuma virzienā un posmā Jelgava – Olaine; Rīgā vietām kavējas sabiedriskais transports

2 months ago 100
ARTICLE AD BOX

Šodien, 5:50

Papildināts šodien, 7:50

Atsevišķos maršrutos iespējama pilnīga reisu atcelšana, bet citās dzelzceļa līnijās – vilcienu kavējumi, informēja uzņēmumā.

Laikapstākļu dēļ dzelzceļa posmā Jelgava – Olaine atcelts vilciens nr. 6710 Jelgava (07:03) - Rīga (07:48). Atcelts arī vilciens Nr. 6505 Rīga (07:39) - Tukums II (09:02). 

Atcelti arī vilcieni Dubulti (08:18) - Rīga (08:53), Dubulti (07:48) - Rīga (08:23), Rīga (07:24) - Dubulti (07:59).

Vilcienu kustība Jūrmalas virzienā iespējama tikai no Rīgas līdz Zasulaukam un atpakaļ.

Vilcienu kustību šajos posmos sola atjaunot tiklīdz būs novērsti bojājumi.

Šobrīd laikapstākļu dēļ vilcienu kustība Tukuma dzelzceļa līnijā apturēta posmā Torņakalns - Tukums II. Koki turpina lūzt arī Jelgavas līnijā. Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par vilcienu satiksmi Vivi mobilajā lietotnē un tīmekļvietnē. pic.twitter.com/kIdwYj7WjT

— Vivi (@ViviVilciens) July 29, 2024

Pasažierus aicina sekot līdzi aktuālajai informācijai par vilcienu kustību "Vivi" mobilajā lietotnē un tīmekļvietnē.

Rīgā kavējas sabiedriskais transports

Arī uzņēmumā SIA "Rīgas satiksme" informē, ka laikapstākļu dēļ daudzviet pilsētā ir applūdušas ielas un nolūzuši koki, kas apgrūtina satiksmi. Klienti aicināti rēķināties ar ilgāku laiku maršrutā. Vairākos maršrutos izmaiņas, kā arī traucēta maršrutu kustība.

Peļķu dēļ, piemēram, apgrūtināta 5. un 7.tramvaja kustība. 5. tramvajs kursē maršrutā Iļģuciems-Ausekļa iela, bet 11. tramvajs kursē Ausekļa iela - 2. Meža kapi. 

2. tramvaja kustība apstājusies pilnībā, 22. maršruta autobusi virzienā uz Lidostu brauc pa Kalnciema ielu. 3. šķerslīnijā nolūzis koks apstājusies 9. autobusa kustība. Vaidavas ielā nolūzis koks, tāpēc apstājusies 13., 16., 17., 18., 23.trolejbusa kustība.

Z24-290724-RTVP-feldnmane3min

Visām aktuālajām izmaiņām transporta kustībā var sekot "Rīgas satiksmes" mājaslapā

29. jūlijā "Rīgas satiksmes" sabiedriskajā transportā spēkā "vētras biļetes" – autovadītāji sabiedrisko transportu galvaspilsētā var izmantot bez maksas, uzrādot derīgu vieglā transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību. Neskatoties uz to, cilvēki galvaspilsētā un arī citās vētras skartajās pilsētās, tostarp Jelgavā un Jūrmalā, aicināti palikt mājās.

Tikmēr Rīgas lidostas pārstāve Ilze Salna Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pavēstīja, ka līdz šim lidostā visi reisi ir notikuši, tomēr šīs dienas laikā pasažieri ir aicināti sekot līdzi savu aviokompāniju paziņojumiem, jo vētras dēļ ir iespējama arī reisu kavēšanās.

Z24-290724-RTVP-salna3min

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Read Entire Article